Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Om os

Psykiatrisk Privatklinik ligger i smukke omgivelser i Mariager, Skagen, Aarhus, Fjerritslev, Herning og Fredericia. På klinikken praktiserer vi psykologi, psykiatri og psykoterapi med høj faglighed og velunderbyggede metoder. Du er med andre ord garanteret én samlet behandling, når du påbegynder et forløb på Psykriatisk Special Klinik. Vi betragter en psykisk lidelse som resultatet af et kompliceret samspil mellem arvelige, miljømæssige, fysiske, sociale og psykologiske faktorer. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte patients behov, når vi tilrettelægger et behandlingsforløb.

Hos os kan du føle dig tryg

Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge og velkomne, når de besøger vores klinikker. Vi har stor forståelse for vores patienters situation, og vores behandlinger foregår altid under diskretion og i fuld fortrolighed. Vi gør meget ud at fortælle vores patienter om deres forløb og om de forskellige behandlingsmetoder, så de føler sig trygge igennem hele behandlingsforløbet.

Mange års erfaring inden for psykiatri

Poul Grøn, der står i spidsen for Psykriatisk Special Klinik, blev uddannet læge i 1979 og har siden uddannet sig videre til speciallæge i psykiatri. Poul Grøn har en bred erfaring inden for sundhedssektoren, hvor han blandt andet har arbejdet som kirurg, embedslæge, forsker og udviklingslæge. Poul Grøn er en af de få læger i Danmark, der både har læge- og terapeutuddannelsen (EMDR). Denne kombination betyder, at patienten både kan få medicinsk og terapeutisk behandling i den samme klinik, og derved er fri for at gå til behandling to forskellige steder.