Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Patientudtalelser

Et udvalg af udtalelser fra tidligere patienter:

I forbindelse med en depression blev jeg anbefalet Poul Grøn af min daværende psykolog. Der gik kun to dage fra jeg kontaktede klinikken til jeg fik en tid.
Jeg har fået rigtig meget ud af behandlingens dobbelte fokus - fysisk via medicin og mentalt via terapi.
Efter blot få konsultationer betød mine største traumer ikke længere noget i min hverdag.

Mand, 40 år


Mit møde med Poul Grøn har været et fantastisk forløb. Mine problemer blev hurtig udredt og jeg kom i behandling. Det gør at jeg i dag har det meget bedre.

Kvinde, 66 år


Da jeg kom i klinikken første gang, var jeg kun en skygge af mig selv, jeg havde posttraumatisk stress og en svær depression.
Jeg mærkede en forandring, allerede efter første konsultation, rigtig medicinering og EMDR behandling.
Poul Grøn kigger på det hele menneske, og ikke kun de psykiske problemer man måtte komme med.
Jeg vil, når jeg er færdig behandlet, helt klart tage en eller to konsultationer om året, for at få tjekket op på om min krop fungerer optimalt iht. mine blodprøver, da det fysiske også hænger sammen med det psykiske.

Susanne L


Efter 9 måneders svær depression, kom jeg i behandling hos Poul. Blot halvanden måned senere, var jeg gennem samtaler og korrekt medicinering kommet op af det dybe hul. Hurtigere end jeg nogensinde turde håbe på. Det nu er mere end 2 år siden og efter eget valg kommer jeg hver 6-7. uge hos Poul. Vi får en snak og ’finjusteret ventilerne’.
De smukke og afslappende omgivelser er fantastiske, jeg glæder mig hver gang jeg skal til Mariager og smiler når jeg kører derfra.

Mand, 56 år


Jeg opsøgte Poul Grøn under en slem nedtur pga. stress. Jeg var utroligt glad for, at jeg kunne komme til med få dages varsel.
Poul var meget effektiv og professionel, og diagnosticerede mig med svær depression. Jeg blev sat på medicin allerede fra dag 1 - som jeg tror mere eller mindre har reddet mit liv.
Vi prøvede også EMDR-terapi, men det virkede ikke rigtigt på mig.
Jeg har været tilfreds med forløbet, og er nu begyndt at trappe ud - og jeg har det super godt igen! :)

Mand, 36 år


Jeg gik i september 2016 ned med stress, depression og angst og jeg havde det rigtig dårligt. Jeg troede at ro og hvile ville være nok til at komme ovenpå igen, men jeg fik det ikke bedre. I december tog jeg kontakt til Poul og jeg havde min første konsultation hos ham lige inden jul hvor han udredte mig rigtig grundigt. Start januar startede jeg op på medicin og med en kombination af behandling og medicin fik jeg det hurtigt meget bedre. Jeg begyndte at få mere energi, min angst forsvandt og jeg kunne igen være en god mor for mine 3 børn. Midt februar havde jeg fået det så godt, at jeg kunne begynde at arbejde. Jeg er så glad for den hjælp jeg har modtaget og jeg ser lyst på fremtiden.

Kvinde, 42 år