Tilbage på sporet

Psykiske problemer kan medføre, at en god medarbejder eller leder bliver langtidssygemeldt eller helt må stoppe med at arbejde. Det kan være vanskeligt for virksomheden at undvære en værdifuld ressource i en længere periode, og det kan derfor være en god ide at tilbyde vedkommende hjælp.

Hos Psykiatrisk Privatklinik kan vi hjælpe din virksomhed, hvis du selv - eller en medarbejder - har brug for hjælp og behandling for at komme tilbage til en normal hverdag.

Effektivt behandlingsforløb og kort ventetid

Vi tilbyder et godt og effektivt behandlingsforløb, der tager udgangspunkt i den enkeltes problemer. Det rette behandlingsforløb er afgørende for, at du eller din medarbejder hurtigt kommer tilbage på sporet igen. Vi oplever tit, at det kun er nødvendigt med et forløb på 5-6 timer før, at en person har fået det bedre og er klar til at komme tilbage i arbejde igen. Vi har altid en kort ventetid på alle vores klinikker.

Vi tilbyder konsulentbistand

Det kan være vanskeligt at hjælpe, selvom man gerne vil. Hvis du ønsker faglig rådgivning i forbindelse med konkrete problemer eller forebyggelse af problemer i virksomheden, tilbyder vi gerne konsulentbistand til HR-afdeling eller ledelse i små som store firmaer.

Få flere informationer

Kontakt os på telefon  86 76 08 00  eller via vores e-mail info@psykiatriskspecialklinik.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med psykiske problemstillinger hos dig selv eller dine kolleger. Vi fortæller også gerne mere om, hvad vi kan tilbyde virksomheden inden for konsulentbistand.

Få en tid
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Vi kan hjælpe dig med den rette behandling, når du er plaget af psykiske problemer. Det er Poul Grøn, der står bag Psykiatrisk Specialklinik. Poul er uddannet Speciallæge i Psykiatri, samt Samfundsmedicin, og har en velrenommeret karriere bag sig. Han er desuden certificeret EMDR-terapeut. Du er derfor altid garanteret en erfaringsbaseret og indsigtsfuld behandling på vores seks klinikker.

Ring på tlf. 86 76 08 00 og få en tid.

Speciallæge i Psykiatri

Certificeret EMDR-terapeut